Opel corsa: stotteren

Bouwjaar: 1996

ik heb het probleem dat mijn corsa gsi 16 16V geregeld stotterd en inhoud tijdens het rijden en ook bij het wegrijden meestal gaat de auto als hij dit doet bij het afremmen flink in toeren zakken bijna tot 0 en zit dan heel erg te schommelen in de toeren tussen de 0 en de 1000 zo erg zelfs dat hij spontaan uitvalt hij is dan wel weer gewoon te starten daarna dit gebeurd niet altijd meestal alleen het schommelen in toeren hij heeft 140000 gelopen wie weet er raad

alvast bedankt

jj5452

Geplaatst door jj5452 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

General Motors (0), 19 jaar geleden

Brand het motorstorings lampje?

jj5452 (0), 19 jaar geleden

nee het motorstoringslampje brand niet

General Motors (0), 19 jaar geleden

Als de auto regelmatig kleine ritten rijdt wil de Egr klep wel eens vervuilen (tot zelfs vastzitten hiervan).Ik denk nl. dat hier ook het probleem inzit.Dit type moter wat jij in je auto hebt zitten heeft hier nl.vaak last van.

Wat je als eerst eens kunt proberen is de met de auto op de snelweg gaan rijden deze in de 3 of hoger schakelen en minimaal 2 min het toerental tussen de 5000 en 6000 toeren per minuut houden.Wel met warme motor graag.
Als dit niet werk kunnen we weer verder zoeken.

Mvg General Motors

jj5452 (0), 19 jaar geleden

dank je
ik ga het straks eens uit proberen ik rijd inderdaad de laatste tijd korte stukjes als de klep vervangen moet worden waar zit dat ding dan en waar moet ik op letten als ik hem vervang en kan je dat ding ook schoonmaken? de klep is 2 jaar geleden gerepareerd was toen stuk en dat was een duur geintje in de garage dus als dat nu weer is wil ik het graag zelf doen

alvast bedankt john

General Motors (0), 19 jaar geleden

Tussen het injectiehuis en de cilinderkop in.

jj5452 (0), 19 jaar geleden

ik heb het uitgetest en het heeft niet geholpen dus dat word sleutelen is er nog iets speciaals waar ik op moet letten tijdens het demonteren en monteren?

m.v.g john

General Motors (0), 19 jaar geleden

Voor de veiligheid ff de accu loskoppellen voordat je begint te sleutelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.