Opel Omega : Aanschaf omega 2.5 TD

Hallo, ik ben op zoek naar een omega 2.5 TD. Waarschijnlijk eentje die gemaakt is tussen 97 en 2000.
Kan iemand me vertellen waar ik bij deze auto's goed op moet letten, heb begrepen van andere vragen dat het een goede motor is.

Bedankt!!

keesje6230

Geplaatst door keesje6230 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (40) PRO, 17 jaar geleden

Absolute topper.
Zelfs kritisch afgemeten aan het geluidsniveau in een absolute topper als de inmiddels vervangen 350-dieselversie van de Mercedes S-klasse scoort deze Opel voortreffelijk: bij 100 km/h met 64 dB even onwaarschijnlijk-stil en bij 120 km/h met 68 dB slechts 1,5 dB meer.
Zeker voor een diesel is dat uitzonderlijk; het betekent dat Opel niet alleen een goede keus heeft gemaakt met de fraaie BMW-krachtbron, maar ook dat de Omega zeer degelijk, met veel aandacht voor comfort is gebouwd. Dat merk je ook aan de verregaande isolatie van wind- en bandengedruis, de zit in de veelvoudig (elektrisch!) verstelbare stoelen, de ruimte voor de voor- en achterinzittenden en niet in ’t minst aan de bijna overdadige verzameling gemakken aan boord. Je kunt ’t zo gek niet bedenken of het zit erop, tot en met zij-airbags in de rugleuning van de voorstoelen aan toe. Het accessoires- overzicht is lang en het lijstje met de tegen bijbetaling verkrijgbare extra’s is ultra-kort.
Over de vele goede eigenschappen van Opels vlaggeschip zou je nog makkelijk een pagina kunnen uitweiden, maar ’t verhaal zou daardoor eentonig worden. Het enige nadeel is eigenlijk dat zo’n comfortabele reisauto met alles d’rop en d’ran zo veel moet kosten. Weliswaar valt ’t vergeleken met de concurrentie nog mee, maar bijna 90.000 gulden is een boel geld, zelfs als de brandstofkosten relatief laag zijn. Het enige alternatief dat in de buurt komt, is de ’kale’ GL-diesel stationcar, die dik 20 mille minder moet opbrengen, nagenoeg even fijn rijdt, uiteraard dezelfde ruimte biedt, maar z’n inzittenden uiteraard minder verwent dan zo’n kostelijke MV6-automaat.

Bron: www.autotrader.nl

mvg,
Hans.

keesje6230 (0), 17 jaar geleden

Dank je, het is een 2.5 mv6 automaat geworden uit 97

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.