Opel Astra: aanschaf Opel Astra station

Bouwjaar: 2001

Hallo Opelkenners,

Ik wil binnenkort een Opel Astra Station 1.7 dt aanschaffen. Kan iemand mij vertellen waar ik op moet letten zoals specifieke repararitie's of onderhoud bij bepaalde km standen zoals distributieriem vervangen etc. etc. Of bepaalde storingen die vaak voorkomen

Alvast bedankt voor de moeite Joop

joop5810

Geplaatst door joop5810 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

ben niet echt bekend met de problemen bij deze motor.
Maar let wel op dat de distri-riem vervangen is en wanneer hij weer moet, mocht je het niet zeker weten raad ik aan gewoon te (laten) vervangen.

Willem

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Sorry

joop5810 (0), 18 jaar geleden

Willem Bedankt voor je moeite om te reageren

Joop

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Let op dat ze niet te erg roken, dit kunnen flinke operaties zijn om weer te verhelpen

Willem

joop5810 (0), 18 jaar geleden

Oke Willem bedankt zal er goed op letten

Joop

joop5810 (0), 18 jaar geleden

Hoi Speedy,

Bedankt voor je reactie. is dat stuur apparaat een dure reparatie? Ik heb een astra gevonden en heb flink kunnen afdingen Het is een 1.7DTI en is van 2001 en heeft pas 96500km gereden. heeft 75 pk maar het olie pijl stond veel te hoog en ik zag ook wat olie lekkage bij de klepdeksel en de krukaspoelie. Misschien is dit de oorzaak van de te hoge oliestand. Vraag blijft dan waarom dat te hoge oliepijl? Misschien olie verbruik of gewoon maar wat erin gegooid. Weet jij of deze motoren een hoog olie verbruik hebben?

Joop

joop5810 (0), 18 jaar geleden

Oke bedankt voor je advies. Ik heb deze Opel astra gekocht en denk er een hele goede auto aan te hebben. De distributieriem wordt vervangen en een nieuwe apk komt er op. Er zit trouwens in deze opel een japanse diesel, ik wist niet dat astra's met japanse motoren worden uitgevoerd. Hij loopt als een zonnetje.

Iedereen bedankt voor de hulp
Groetjes Joop

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.