Opel Astra: auto radio-cd vervangen

Bouwjaar: 1999

Hallo, kan ik mijn auto radio-cd PHILIPS 479 probleemloos vervangen met VDO 2203 en zijn de stekkers het zelfde en zouden alle spiekers net zo goed blijven werken ?

Lisamik

Geplaatst door Lisamik (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wageral (0), 18 jaar geleden

Beide radio's hanteren het ISO-stekkersysteem, dus het zou geen probleem mogen opleveren. In het ergste geval wordt de datum niet meer in het display aangegeven. In dat geval even laten omprogrammeren bij de dealer.
Groet,
Ger

Lisamik (0), 18 jaar geleden


hoi Ger, ik dacht dat het klok en de datum van het display van de auto niets mee te maken had met de radio, toch wel ?
GR. Amaiak,

wageral (0), 18 jaar geleden

Nou, het is zo dat sommige radio's "compatible" met de Opel-electronica zijn. Dat wil zeggen dat de informatie, normaal op het display van je radio, nu in het schermpje van de auto komt te staan. Ik weet niet of jouw radio ook compatible is. Als deze het niet is, wordt bij het inschakelen van de radio de onderste regel (waar de datum op staat) uitgeschakeld.
Is 'ie het wel, dan verschijnt op de onderste rgel de radio-info.
Mocht de radio wel compatable zijn, maar toch geen info op het display geven, kan je het display bij de dealer laten omprogrammeren.
Groet,
Ger

Lisamik (0), 18 jaar geleden

Helemaal duidelijk, weet je toevallig wat kost omprogrammeren het display bij de dealer ?
Alvast bedankt en groeten Amaiak,

wageral (0), 18 jaar geleden

Hier in Heerlen doen ze dat gratis. Ik heb echter ook op dit prikbord gelezen dat er soms wel iets voor in rekening wordt gebracht. Dus mocht je meerdere dealers in de buurt hebben zitten, bel even vooraf....
Groet,
Ger

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.