Opel FRONTERA B: ABS sensor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: Y22SE, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 100

Ik heb een Opel Frontera B uit 2003. Nu brandt mijn lampje van ABS, dat duidt op een kapotte sensor. Nu is deze sensor nergens te krijgen en wordt ook niet meer gefabriceerd , volgens Opel Dealers in: Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Wanneer dit niet gerepareerd kan worden, komt de auto niet door de APK. Weet iemand een oplossing ??

Dehleffs

Geplaatst door Dehleffs (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 7 jaar geleden

Sensoren nog volop verkrijgbaar via http://www.benl.ebay.be/sch/i.html?_odkw...

Highway (115) PRO, 7 jaar geleden

beetje automaterialen zaak heeft ze ook of kan ze bestellen. Net ingelogd op een site en kon diverse bestellen. Enkele hadden een levertijd op zijn laatst over 2 werkdagen.

Dehleffs (0), 7 jaar geleden

Ik heb adressen gevonden. Dank daarvoor, maar wie kan mij vertellen, is een abs ring op de vooras noodzakelijk, of doet de sensor zijn weerstand meting ergens anders, want bij demontage zaten er op de vooras geen abs ringen.
Links is de sensor kapot en rechts heb ik een weerstand van 2.17 Ohm, maar waar wordt die weerstand gemeten ??

Dehleffs (0), 7 jaar geleden

Ik heb de sensor gevonden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.