Opel Frontera Forum

Zoek & filter binnen 221.335 topics
244 topics gevonden | Pagina 1 van 10

Opel Frontera

De Opel Frontera is een compacte SUV die tussen 1992 en 2004 door het Duitse automerk Opel is geproduceerd. Het model was verkrijgbaar in zowel twee- als vierwielaandrijving en was gebaseerd op een platform dat ook door andere automerken werd gebruikt, zoals Vauxhall en Suzuki.

De Opel Frontera werd geprezen om zijn robuuste uiterlijk en goede wegligging, en was een populair model onder avontuurlijke bestuurders die op zoek waren naar een ruime en veelzijdige SUV. Het model werd aangeboden met een reeks motoren, waaronder benzinemotoren en dieselmotoren, waaronder een 2.2-liter benzinemotor die op volle kracht 141 pk kon leveren.

Hoewel de Opel Frontera een solide en betrouwbare auto was, had het enkele bekende problemen, zoals de lage kwaliteit van sommige interieuronderdelen en de neiging tot roestvorming. Veel van deze problemen kunnen worden aangepakt door regelmatig onderhoud en door de auto te garanderen bij de aankoop. Veel eigenaren rapporteren dat de Frontera een geweldige auto is voor avontuurlijke reizen en outdooractiviteiten en zijn tevreden met hun aankoop.