Opel Signum Forum

Zoek & filter binnen 221.917 topics
131 topics gevonden | Pagina 1 van 6

Opel Signum

De Opel Signum is een middenklasseauto die werd geproduceerd door het Duitse automerk Opel van 2003 tot 2008. Het model was beschikbaar als 5-deurs liftback en als stationwagen en was gebaseerd op de Vectra C-platform. De Signum bood veel ruimte en comfort, evenals een uitgebreid aanbod van motoren en uitrustingsopties.

Het interieur van de Signum was elegant en modern, met kwalitatief hoogwaardige materialen en een aantrekkelijke opzet. Het model was standaard uitgerust met een aantal moderne technologieën, zoals airconditioning, een audiosysteem en elektrische ramen. Bovendien was het beschikbaar met een scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags, anti-slipregeling en stabiliteitscontrole.

Opel stopte met de productie van de Signum in 2008, maar het model wordt nog steeds gewaardeerd door liefhebbers van het merk en is beschikbaar op de tweedehandsmarkt. Veel mensen waarderen de Signum om zijn combinatie van stijl, comfort en praktische bruikbaarheid, evenals zijn aantrekkelijke prijs in vergelijking met andere middenklasseauto's van hetzelfde tijdperk.