Opel Ampera Forum

Zoek & filter binnen 221.335 topics
4 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Opel Ampera

De Opel Ampera werd geïntroduceerd in 2012 als de eerste elektrische auto van het merk. Het model is voorzien van een bereikverlengende benzinemotor, wat betekent dat de auto zowel elektrisch als op benzine kan rijden. Hierdoor is het mogelijk om lange afstanden te rijden zonder stil te staan voor een oplaadbeurt.

In de loop der jaren is de Ampera doorontwikkeld met nieuwe technologieën en verbeterde prestaties. Zo werd in 2016 de batterijcapaciteit vergroot tot 17,2 kWh, wat resulteerde in een groter elektrisch bereik. Ook werden er diverse verbeteringen aangebracht aan het interieur, waaronder het infotainmentsysteem en de connectiviteitsmogelijkheden.

Hoewel de Opel Ampera in 2017 uit productie ging, blijft het een belangrijk model in de geschiedenis van elektrische auto's. Het was namelijk één van de eerste auto's met een bereikverlengende motor en heeft daarmee bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van deze sector.

Opel Ampera problemen

Op deze pagina vind je alle Opel Ampera problemen én oplossingen. Erg handig bij je zoektocht naar een nieuwe auto.

Iedere auto heeft zo zijn kwaaltjes. Dit betekent niet dat het in zijn algemeenheid geen goede auto is, maar het kan wel handig zijn om je hier op voor te bereiden. Zo weet jij precies waar je op moet letten bij het bekijken van de auto of het maken van de proefrit.