Opel Frontera 1999: start niet zonder startpilot

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Wij hebben een opel Frontera van 1999 ,2,2dti eens gestart rijdt hij perfect en start hij perfect ,maar het is koud starten ,moeilijk met startpilot direct ! Ben op zoek maar iemand die dat probleem kan oplossen ?

hpherman@hotmail.com

Geplaatst door hpherman@hotmail.com (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Waar is al naar gekeken of zijn we meteen met startpiloot begonnen ?
Startpiloot sloopt de motor , koelsysteem gloeisysteem werkt , verstuivers getest en compressie gemeten?

hpherman@hotmail.com (0), 3 jaar geleden

Gloeibougies vervangen ,retourklep en een oppomp pompje geplaatst Koelsysteem gloeisysteem recent ook ver vangen.Bij starten na een paar dagen moet mee starpilot gebruiken ,eens gestart geweest geen startproleem ,volgens mij moet er iets schelen bij voor gloeien daar deze moeilijk aangaat ,WIE KAN MIJ HELPEN ?

kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Is er ook al wat gemeten buiten het vervangen van onderdelen , er is toch te meten of electronisch de boel werkt dan kun je dingen uit sluiten,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.