Opel Vectra: Accu lampje

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 cdti

Hallo,

Het acculampje gaat branden na een minuut of 5. Zet ik de moter uit en start hem weer dan is het weer 5 minuten uit. Dit is alleen wanneer ik niet op de snelweg rij. Op de snelweg dan blijft het lampje uit. Wellicht iets te maken met het toerental of zo? Wanneer het lampje brand laat hij gewoon 14 volt. Met de volldige verlichting aan 13,6. Dit lijkt mij mij gewoon. Lampje gaat ook niet uit wanneer ik harder of op de snelweg ga rijden! Iemand een idee waar ik moet zoeken? Alvast bedankt voor de reactie

Gerritje3641

Geplaatst door Gerritje3641 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Probleem zoeken in de massa van de dynamo

Gerritje3641 (0), 11 jaar geleden

Zal straks een extra massa aan de dynamo maken. Kijken wat ie doet

Gerritje3641 (0), 11 jaar geleden

Heb vandaag de massa nagekeken. Dit was het niet. Met de verlichting aan en bij stationair lopen laad hij 12,8 volt. Volgens mij is dat te weinig en geeft hij dan de melding. Wanneer hij meer toeren maakt, laad hij tot 14,3 volt bij. Wellicht is dat ook de verklaring dat hij op de snelweg geen melding geeft. Zal hem van de week laten doormeten en uitlezen.

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Dan is het idd de dynamo want met stationair moet iig met 13.0/13.4 laden..

Gerritje3641 (0), 11 jaar geleden

Heb een nieuwe laten monteren. Monteur gaf aan dat dit vaker voorkomt bij deze auto's. Prijs was redelijk ( een nieuwe voor de prijs van een ruildynamo )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.