Opel Omega: Achteras lekt (ook PO genoemd)

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2i

Hallo,

Ik ben naar de garagist gegaan en ze hebben daar gezien dat mijn achteras of ook wel PO genoemd aan het lekken was. de garagist zei dat het niet te herstellen is (9van de 10 kansen zou volledig kapot gaan). Wat is hier aan te doen dan? volledig nieuwe achteras?? dat zal toch wel een kost zijn zeker??

de garagist had gezegd dat ik het onder controle moest houden en dat het zou kunnen bijgevuld worden. hoe kan ik dit eigenlijk ondercontrole houden?

ook bij koude start, wilt soms de achteruit (R) versnelling moeilijk erin gaan. heeft dat met dit te maken? vroeger was dat niet zo.

leviis

Geplaatst door leviis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

kloppen deze gegevens wel???olympia uit 2002???

Treb (0), 13 jaar geleden

't Trekt wel meteen de aandacht!

leviis (0), 13 jaar geleden

Mijn excuses voor de foutieve model. het is een omega 2002. ik heb nog een ander probleem geschreven hier en die is wel omega 2002 genoteerd. waarom hier olympia?? misschien iets te snel geweest?
mijn excuses nogmaals

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

geen probleem hoor,heb je zelf al eens gekeken waar hij lekt???als hij achter uit het deksel lekt kun je die pakking vernieuwen,of lekt hij bij de ingaande as of links of rechts uitgaande as??

leviis (0), 13 jaar geleden

ik zou het niet weten, gewoon aan de onderkant was er een oliedruppel en het zag er toch nogal wat zwart uit van de olie. dus dan moet ik naar 3 kanten kijken. is dit goed zichtbaar? de wagen opkrikken en bekijken dan? zal proberen ook fotos van te nemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.