Opel Insignia: AFL LAMPEN VEREISEN SERVICE

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel

Reeds in 2012 zag ik hier op het forum iemand die melding maakte van het bericht "AFL LAMPEN VEREISEN SERVICE" dat nu en dan verschijnt op het dashboard.
Ook ik heb dit bericht al jaren en het wordt erger. Vroeger kwam dit enkel voor op een hete dag. Nu dagelijks, uitgezonderd op dagen dat we dicht tegen de vriestemperatuur zitten. Het gevolg is dat de grootlichten niet werken. Is er ooit iemand die hiervoor een oplossing heeft gevonden? Volledige xenonlampenkit vervangen zegt de garage mij. Dit is echter zo'n 1500 euro. Maar ben dan nog niet zeker dat dit het zal oplossen. Heeft er iemand nog bijkomende informatie hieromtrent tov het bericht dat ooit in 2012 werd geplaatst en nooit werd opgelost.
Thx!
Rik

rblrikske

Geplaatst door rblrikske (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Insignia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ellompo (0) PRO, 7 jaar geleden

ik heb het een keer gehad dat de zekering van de AFL verlichting een slecht contact maakte in de zekeringkast. ik heb toen de pootjes van de zekering iets getordeerd, zodat de zekering wat strakker zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.