Opel Astra c14nz: afslaan

Bouwjaar: 1992

Hallo,ik heb weer een probleem met mijn Astra 1.4nz., bij het starten van koude motor geen probleem,dan loopt hij iets op versneld toerental ,maar na een paar seconden valt hij opeens terug in toerental en slaat( bijna)af ,hij reageerd wel op het gasgeven ,andere ontsteking is geprobeerd,bougiekabels, ontstekingsmodule ,lamdasonde,en temp.sensor zijn vervangen stappenmotorgereinigd,zover ik kan zien zitten alle vacuumslangen vast en heel .
wie heeft een tip?
bvd. ML

Michael7698

Geplaatst door Michael7698 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nathan (0), 19 jaar geleden

ontstekingstijdstip (8-10gr. bdp), werking stappenmotor controleren. Voetpakking onder het inspuithuis kan lek zijn (valse lucht)...enz...

Michael7698 (0), 19 jaar geleden

Ik ga de pakking van het inlaatspruitstuk en inspuithuis maar eens vernieuwen ,hopen dat het dan verholpen is,vast bedankt voor het meedenken.
ML.

sarabande99 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit kun je makkelijk controleren spuitbua vluchtig materiaal bijv. startpiloot of remmen reiniger dat spuit je op de plaats waar je denkt dat het lektals de motor sneller gaat lopen weet je of het lekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.