Opel Vectra: afslaan motor

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18xe

hallo nu weer een nieuw probleem met de vectra nu slaat hij af om de zoveel weken heb ik nu sneller stationair gezet maar ben nu bijna aan het einde van het schroefje weet dat dat niet de oplossing is heb gehoord dat het electronisch geregeld is zou het probleem daar zitten?



halo ik heb het schroefje verdraaid van de gaskabel dus carterontluchtingsgaatje opboren zal ik dit weekend doen en het schroefje terugdraaien tot de klep dicht is kan het dan zijn hij niet meer goed stationair loopt? en wat dan te doen?
alvast bedankt

herman72

Geplaatst door herman72 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bert deLeeuw (0) PRO, 15 jaar geleden

Gasklephuis reinigen en opnieuw inleren met testkast en probleem opgelost,(schroefje weer in de orginele stand terug zetten)

Suc6 Bert.

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Bert deLeeuw]Gasklephuis reinigen en opnieuw inleren met testkast en probleem opgelost,(schroefje weer in de orginele stand terug zetten)

Suc6 Bert.[/quote]
aan deze gasklep valt niks in te leren, zit alleen metende sensor op

Gasklep reinigen
stappenmotor reinigen
pijpje carterventilatie op gasklephuis 1mm groter boren

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.