Opel astra 1.8 i: afslaande motor

Bouwjaar: 1992

De motor slaat geregeld af, onder het rijden of wanneer deze stationair loopt. De ene keer kan ik er een dag probleemloos in rijden en de andere keer slaat de motor 10 keer af. Wanneer de motor is afgeslagen start deze de ene keer wel meteen en de andere keer niet. Ondertussen is de benzinepomp, bobine en de bougiekabels varvangen maar het probleem blijft. Ook is de computer uitgelezen en is er geen foutmelding geconstateerd. Ben al naar verschillende garages geweest, maar deze hebben het probleem niet kunnen vinden.
Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat het is, want ik word er helemaal knars van.

clasquin

Geplaatst door clasquin (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat voor motor staat er precies in

groetjes ceesie

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Neem aan dat het een C18NZ is. Pomprelais is 'n mogelijkheid, maar vaker de vonkversterker onder de bobine. Deze storing geeft geen foutcode en geeft dit soort klachten en komt zeker vaker voor. Ervaring leert dat vervanging door ( goedkopere) imitatiemodules niet lang soulaas biedt. Succes.

dissen (0), 19 jaar geleden

injector komt ook weleens voor.

dissen.

Martijn Slotboom (0), 18 jaar geleden

Marcel is je probleem opgelost ?? want ik heb nu precies het zelfde probleem !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.