Opel Corsa: Airbag Corsa van 99

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo luitjes, ik heb het volgende probleempje: Nadat mijn corsa 1.1 van bouwjaar 99 was uitgelijnd bleek het stuur scheef te staan, toen ik hier over reclameerde moest ik een nieuwe afspraak maken, doordat ik al lang had gewacht was ik het aardig zat en ben bij die toko vertrokken, ik dacht het zelf wel even te fixen. Thuisgekomen realiseerde ik mij dat de airbag er af moet, om kort te gaan" wie weet hoe ik deze veilig moet verwijderen om bij de stuurnaaf te komen ?" Het lijkt mij namelijk echt schrikken als zo'n ding onverwacht plof zegt.
Gr. Frans

frans.vermeulen

Geplaatst door frans.vermeulen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 13 jaar geleden

Het stuur achteraf recht zetten is geen optie...het stuur moet rechtstaan voordat er uitgelijnt gaat worden.
Nu staat het stuurhuis niet in de rechtuit stand, dus moet er eigenlijk opnieuw uitgelijnt worden. Foutje van de uitlijntoko, dus.
Ik zou zeggen, maak een nieuwe afspraak en laat het opnieuw doen. (voor hun kosten uiteraard)

mvg,
Hans.

frans.vermeulen (0), 13 jaar geleden

Hans bedankt, ik heb vandaag een nieuwe afspraak gemaakt en werd wonderwel deze keer vriendelijk te woord gestaan, volgende week gaan ze hem opnieuw uitlijnen.
Blijft voor mij nog steeds de vraag hoe het nu met die airbag zit, kun je deze zelf wel losnemen of is dit net als met de electronica niet meet te behappen voor de gemiddelde doe het zelver.

Gr. Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.