Opel New Astra: Airco gaat van zelf aan

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z 16XEP

Auto heeft eenvoudige airco met schakelaar als de airco uit is gaat na 1 minuut het controle lampje flauw branden in de schakelaar daar na steeds feller tot hij fel brand op dit moment gaat de airco ook draaien in data lijst zie dat de airco dan aanstaat ,bedienings unit al vervangen airco relais in UIC losgenomen maar blijft steeds aan gaan massa gecontroleerd voeding gecontroleerd alles is goed,stuur apperaat moter los genomen maar airco lampje blijft aangaan wie kent dit probleem ??

Kees schrader

keesenco

Geplaatst door keesenco (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

downforthecause (0) PRO, 15 jaar geleden

Alle programmeringen goed staat niks bijv. op ECC geprogrammeert??Codes juist geprogrammeert??

Meet anders eens op je bedieningsunit op welke pen er spanning op komt, als het eerst flauw brandt zal het ook langzaam opbouwen denk ik...

Heb je de de UEC al even gedemonteerd en even alle contactpunten goed schoonmaken die willen ook weleens problemen geven..

Koppel anders eens de stekker van de aircospoel los kijk of het dan nog is.

Opeltje (0) PRO, 15 jaar geleden

ipm (instrumentenpaneel) staat waarschijnlijk als ecc geconfigureerd

keesenco (0) PRO, 15 jaar geleden

Na een tip van een collega dealer die zo iets mee had gemaakt met een binnen verlichting hebben we van een donor auto de REC verwisseld en het probleem heeft zich niet meer voor gedaan .
Een ieder bedankt voor reactie Kees Schrader

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.