Opel Astra: motor slaat af onder het rijden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 SDI

Goedenmorgen,
Ik hoop dat iemand een antwoord heeft op ons probleem.
Afgelopen maandag sloeg onze auto zomaar uit onder het rijden, wilde daarna niet starten de motor draaide wel maar sloeg niet aan.
Nadat we een possje hadden gewacht deed hij het wel weer ineens, maar na een paar min rijden stopte hij er weer mee, zelfde verhaal nog eens na een een te hebben gewacht deed hij het weer.
ANWB erbij gehad maar die kon hem niet uitlezen dus hebben we hem na de Opel dealer gebracht.
Nadat hun de auto hadden uitgelezen kwamen ze met het verhaal dat de Krukassensor kapot was en dat die vervangen moest worden, maar dat was geen garantie dat de auto dan goed was dan kon het ook nog iets motorisch zijn en dan moesten we gauw rekenen op 1300 euro!!!!!
De Krukassensor word nu vervangen, maar als er iets anders is wil ik eigenlijhk niet terug na die Opel dealer want die staat bij ons niet als goed aangeschreven dus vandaar dat ik hoop dat iemand van jullie een oplossing heeft van wat het zou kunnen zijn.
MVG

anouska niers

Geplaatst door anouska niers (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

SirJohn (0), 15 jaar geleden

wij hadden het zelfde met onze astra als het toevallig een 8v is dan zit er roet op de kleppen schoon laten maken kost 400 euro ongeveer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.