Opel vectra v6: airco ,kachel buitentemp

Bouwjaar: 1999

vorigeweek een aanrijding gehad de auto was net niet totaalos. ik heb hem bij de opeldealer laten maken.de klap was linksvoor draagarm afgescheurd,velg,veerpoot krom,bumper,olie uit de bak kortom de binnekant links was krom of kapot op chassi na.Ik heb hem gisteren opgehaald,en het volgende probleem.mijn kachel doet het alleen als ik het op H1 zet(climat control)normaal als ik het op 20 graaden zetten was het lekker warm nu als ik hem op 20 zet slaat de airco aan en me buiten temp blijf constant op 59,5 heeft dit invloed op de kachel??? voor de klap had ik dit niet.

john5684

Geplaatst door john5684 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

De sensor van de buitentemp. zal waarschijnlijk door de aanrijding kapot gegaan zijn, En zal waarschijnlijk links in de bumper zitten. (bij mijn astra zat ie daar tenminste).
Ik denk niet dat de buiten temp. ivloed zal hebben op de clima.

Willem.

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

weet het wel zeker dat die er mee te maken heeft. als je de auto uit zet staan er dan ook 2 liggende streepjes in het scherm van je ecc?????

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

buiten temperatuur sensor defect. dit signaal wordt voor het display en ecc gebruikt.

john5684 (0), 19 jaar geleden

ik ga maandag even terug ik zie wel wat los hangen achter de bumper bij de gril in de buurt.erzit meschien ook een verkeerd schermop volgens mij.De mijne is van 99 en er zit er een op van 96 volgens mij want aan de andere kant zit een uitspaaring van de dorpelspoiler en het nieuwe scherm heeft dat niet dus dat staat bol.


groeten john

john5684 (0), 19 jaar geleden

ben teruggeweest naar dealer blijkt sensor+ecc kapot te zijn.

basje: ja er staan twee streepjes.

groeten
john

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

dan zit er een fout code in de ecc weet ook zo welke????????? basje

john5684 (0), 19 jaar geleden

er zit een nieuwe ecc regelunit in(zelf betaalen) en sensor was kapot veder alles netjes gemaakt nu er zit alleen veel gerommel in mijn stuur als ik over een klinkerweg rijd enals ik voor het stoplicht staat en wil wegrijden dan kanteld het blok heel erg(een harde bonk)en als je overschakeld voel je het blok terug vallen ze zeggendat het komt door de power.en er knakt ook wat als ik het stuur helemaal om heb en naar vooren of achter rijd.
das balen de auto was perfect.Wat zou dat nu weer zijn

Groet John

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

motor steun los of gescheurd. basje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.