Opel ZAFFIRA TD: AIRCO PROBLEMEN

Bouwjaar: 2002

NA CONTROLE VAN DE AIRCO,daar ik nooit geen water onder mijn wagen had na een lange rit,zijn we tot de conclusie gekomen na het verwijderen van de motorplaat anderaan de wagen,dat bij stand 1 van de handmatige airco knop wel water uit het buisje loopt en bij stand 2 en 3 NIET.

DI LUCA

Geplaatst door DI LUCA (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans39 (0), 19 jaar geleden

Dat is toch normaal? Als de airco is ingeschakeld haalt deze het vocht uit de lucht. Staat de auto stil dan krijg je een plasje water onder de auto.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

klopt allemaal...niet druk om maken dus....


DI LUCA (0), 19 jaar geleden

SPECIAAL AAN HANS

U SCHRIJFT DAT DIT NORMAAL IS VAN DAT PLASJE WATER ONDER DE AUTO: wel dat vind ik ook,maar wat ik niet normaal vind is dat bij een hogere stand 2 EN 3 JE DIT NIET HEBT. (ik spreek wel van een handmatige airco waar de volume knop stand 1,2,EN 3 HEEFT.

GROETJES;

patrick

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

als de blower op stand 1 staat bevriest de verdamper...waardoor er vocht vrijkomt. op de andere standen blaast er zoveel wind door de verdamper dat dit niet gebeurt...overigens zul je zien dat als de luchtvochtigheid hoog is het ook gebeuret op de hogere standen...omdat de airco vocht onttrekt van de buitenlucht....

DI LUCA (0), 19 jaar geleden

AAN Opeltje

BEDANKT VOOR UW REAKTIE,en deskundige uitleg.

Groetjes
patrick di

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.