Opel zafira: klok

Bouwjaar: 2003

De klok van de Opel Zafira van mijn broer geeft sinds kort niet meer de juiste tijd aan. Nadat de klok weer is ingesteld geeft deze naar verloop van tijd een uur vroeger aan. De auto is uitgerust met een originele fabieksradio, deze is overgebouwd door de dealer vanuit een Astra Sport uit 1999. Wellicht van belang om te weten is dat er onlangs een trekhaak is gemonteerd.

pieter9078

Geplaatst door pieter9078 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

nee het is waarschijnlijk de rds functie die dat doet. die moet je effe uitzetten en dat doe als volgt. je drukt het knopje in dat je de tijd kan verstellen. eerst gaat dag knipperen nog een keer drukken dan gaat de maand knipperen nog een keer drukken dan gaat het jaartal knipperenen als die knippert druk je weer de zelfde knop in maar houd je dan ingedrukt. dan komt er rds time 1 te staan dan druk je met het ander knopje en gaat dan op rds time 0 staan dan weer met het ander knopje uit het menu en klaar is kees veel succes basje

pieter9078 (0), 19 jaar geleden

Probleem opgelost. Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.