Opel Corsa: apk

Bouwjaar: 1994

hey allemaal
ik heb mijn opel voor apk aangeboden en nu is ie afgekeurd omdat er plamuur op mij chassis balk links en rechts voor zit,nu wilde de garage dit er niet afhalen en moet ik hem opnieuw aanbieden,ik heb de plamuur er af gehaald en nu blijken er 2 deuken in te zitten en is ie gescheurd in het deukje nu mijn vraag:is het mogelijk of ie nu door de apk komt of weer afgekeurd gaan worden of moet het gelast en worden voordat ie er weer doorkomt?alvast bedankt en als het mogelijk is een spoedige reactie want ik heb nog maar ak maandag de tyd om hem voor herkeuring aan te bieden

alvast bedankt

opel corsa 15td bj94

Geplaatst door opel corsa 15td bj94 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Plamuur is inderdaad bij voorbaat al afkeur, dat mag nooit, ook gee polyester. Ik zou die scheurtjes gewoon even laten zien aan de garage. Dan kan hij wel beoordelen of dat afkeur is.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

dominiek even slim zijn glad schuuren en er de juiste kleur over doen dan is het bij ons normaal gewoon goedkeur.

want ik hoef niet te kunnen zien wat zich op deze plek heeft bevonden ( hij moet wel hard zijn op deze plek zonder dat ik er stukken af tik tijdens de controle.)


paul,

opel corsa 15td bj94 (0), 19 jaar geleden

hey dank je p.Kelder heb gedaan wat je zei en met vlag en wimpel door de keuring kan er weer ff tegen.
nogmaals bedankt voor het reageren...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.