Opel Astra: Astra F koppakking

Bouwjaar: 1995

Hallo

Ik heb in november 2005 een Astra F 1.6 i 8v ( jaja, de achtklepper) gekocht, met een kilometerstand van 151.000. De auto is afgeleverd met APK en een beurt. Ik heb er iets minder dan 2500 euro voor betaald. Er is geen garantie afgesproken, en staat ook op de factuur: Zonder garantie. Nu ben ik ongeveer een paar maanden verder ( +/- 3 ) en is de koppakking lek. Zou ik de handelaar waar ik de auto kocht nog iets kunnen verwijten? Of heb je eigenlijk dan helemaal geen recht van spreken meer? En is het gewoon stomme pech, omdat dit regelmatiger schijnt voor te komen bij Astra's van dit type?

Gr W van der zee

astra(F)ryslan

Geplaatst door astra(F)ryslan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

PL (0), 18 jaar geleden

Geen garantie staat op de bon. Je kunt natuurlijk altijd kijken of er iets te regelen valt. Na 3 maanden zal het wel gewoon pech zijn.

Mistral (0), 18 jaar geleden

Je kunt hem niets verwijten, je hebt geen recht van spreken ( je kunt het proberen maar het zal niet veel uithalen) en ja, het is waarschijnlijk gewoon stomme pech. Dat het veel voorkomt bij de 1.6i is mij niet bekent. Ik heb er 400.000 km mee gereden zonder het mee te maken. Maar een koppakking is bij een 8v nog vrij eenvoudig te vervangen, dus dat is nog je 'geluk'.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

dat is inderdaad stomme pech hebben!

maar net al zoals mistral zegt,is de pakking vervangen helemaal het geld niet net zoals de tijd!

succes verder met de auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.