Opel Astra: stoten, inhouden bij 2500 en hoger x16xel

Bouwjaar: 1999

er zijn geen foutcodes aanwezig, bij langzaam acceleren en constant gas geven stoot de wagen en houd hij in. dit is vooral bij warme motor. als er volgas word gegeven is het probleem weg. de dealer adviseerde om de egr klep af te pluggen maar dat had weinig succes.

DaveRace

Geplaatst door DaveRace (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

p.k.8330 (0) PRO, 18 jaar geleden

egr afpluggen geeft vaak storing vooral bij opel, egr klepje vervangen!

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer bij de dealer eens een software update.

Eef2628 (0), 18 jaar geleden

Probeer het gasklephuis te vervangen. De monteurs hebben dagen lopen te zoeken. Dit was euvel van een Astra 1.6 uit 1999

DaveRace (0) PRO, 18 jaar geleden

De klant tankte eerst bij een goedkopere pomp, en nu bij de Shell, euro 95 en het probleem is opgelost. Hij heeft er al 1.000 km op zitten zonder problemen. Bedankt voor jullie reacties.

p.k.8330 (0) PRO, 18 jaar geleden

dit is een fabeltje of het zit bij de klant tussen de oren!,Wij hebben zelf een 'vrije pomp' en zijn dus goedkoper dan een maatschapij pomp, maar als de tankauto bij ons is geweest dan gaat hij naar de 'total pomp' aan de snelweg verderop, dus een fabeltje!!!!, zoek toch maar naar de echte storing!

DaveRace (0) PRO, 18 jaar geleden

Fabeltjeskrant of niet, gister ben ik met de wagen wezen tanken bij die vrije benzinepomp hier in het dorp en na ongeveer 35 kilometer rijden begint het probleem weer. Terwijl hij daarvoor 1600 kilometer zonder problemen heeft gereden. Ik sta er ook van te kijken, maar kan toch echt niks anders concluderen.

Siem Bijman (145) PRO, 18 jaar geleden

Er zit wel degelijk verschil tussen de ene vrije pomp en de andere!

kouros (0), 17 jaar geleden

druksensor op inlaat spruitstuk reinigen met remmenreiniger
was bij mij het geval bij een vectra 2.0 dti 16V

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.