Opel Cabrio: Astra H startproblemen bij koude motor!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7cdti

Beste mensen,

Daar zijn we weer! Sinds kort heb ik problemen bij het starten met koude motor, auto start alleen met een dot remreiniger (bij koude motor) verder kan je de hele dag door starten en geen problemen.. het is echt alleen s-ochtends vroeg of smiddags afhankelijk van wanneer ik hem voor het eerst start hier zit dan zeker een uur of 10/12 tussen, als ik hem om de 2 a 3 uur start start hij gewoon soepel..
Gloeibougies zijn gecheakt (doorgemeten) en geven allemaal de juiste waarde aan, accu is ook goed wie o wie heeft de goude tip?

Bedankt!

grtz

pablocaddy

Geplaatst door pablocaddy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1845) PRO, 9 jaar geleden

Te weinig brandstofdruk is een optie , door terug lopen van de brandstof , dus controleer eens de brandstofretourleidingen.
Uitlezen is ook aan te raden , foutcodes geven een denk/zoek richting.

pablocaddy (0), 9 jaar geleden

Beste,

Auto uitgelezen geen foutcodes, wel geeft hij sinds kort ook een storings lampje boven de 100/120km, als ik het gas los laat verdwijnt deze weer, start probleem nog steeds het zelfde, retourleidingen vervangen, bougies doorgemeten maar start nog steeds niet met koude start.. zal het aan de verstuivers kunnen liggen? Iemand nog suggesties..?

Word er een beetje radeloos van lol!

Bedankt grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.