Opel Astra: Astra slaat steeds af bij afremmen..

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Mijn slaat continu af bij het afremmen. Het begon eerst met af en toe uitvallen op LPG, maar hij doet het nu ook op benzine. Als je bijna stil staat, begint hij te stotteren, en slaat dan af. Daarna starten is wel mogelijk, maar ook daar heeft hij soms moeite mee de laatste tijd. Wat kan dit zijn? Ik lees zelf iets over het reinigen van de stappenmotor en motorklephuis, zou dit kunnen? En hoeveel zou dit gaan kosten?

Alvast bedankt voor het meedenken!!

groetjes Nathalie

nn

Geplaatst door nn (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kleijn (0), 14 jaar geleden

laat eerst eens uitlezen kan ook je bdp sensor zijn

nn (0), 14 jaar geleden

Ze hebben hem uitgelezen, en toen kwamen er 5 foutmeldingen uit. Maar mijn vriend had zich vergist in het bouwjaar, moest 1999 zijn i.p.v. 2000. Ik weet niet of dit veel uitmaakt. Afgesproken met garage dat we na het weekend terug zouden komen om het te laten maken. Dus ik vandaag naar de garage om er naar te laten kijken. Zei hij dat het aan de lpg-installatie ligt. Hij dacht namelijk dat ie het alleen op lpg deed. Beetje vreemd dus. Hij zei dat het ook niet meer de moeite waard was om hem te laten maken, omdat dat zeker 500, 600 euro zou gaan kosten. Hij heeft nu ruim 250000 kilometers op de meter staan, dus ik weet ook wel dat ie binnenkort aan vervanging toe is, maar wou er voorlopig nog even mee rijden.

kleijn (0), 14 jaar geleden

je maakt toch wel zelf uit of je hem laat repareren
je vraagt om een diagnose
niet naar de waarde van je auto

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

Zou inderdaad beginnen met het reinigen van de gasklep, iets opboren carterventilatie gaatje, en dat soort werk.

helpt dat niet, dan kan je nog eens het verdelerhuis laten nakijken van LPG installatie, die geeft ook wel dit soort problemen.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.