Opel Vectra: Auto loopt op drie poten

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Injectie

Auto loopt op drie poten en we hebben de bougies, de kabels, + de rotor en de verdeelkap vervangen, distributieriem, waterpomp en we weten niet meer wat het nu kan zijn! Hij heeft compresie genoeg het lijkt wel alsof hij bij 1 zuiger geen benzine krijgt! Drie bougies zijn nat van de benzine als ik heb gereden en de andere wordt wel warm maar blijft kurkdroog! VRIENDELIJKE GROETEN VAN IEMAND DIE HET NIET MEER WEET!!

A.S van Honschoten

Geplaatst door A.S van Honschoten (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

dan lijkt het erop dat je verstuiver het niet doet op die cilinder ; wissel de verstuiver nou eens met een andere cilinder en kijk dan of het euvel met de verstuiver mee gaat zo ja dan weet je de oorzaak zo nee kijk dan de vacuum leidingen eens na vergeet ook die van de rembekrachtiger niet en kijk ook je inlaatspruitstuk pakking na door daar met remmen reiniger mee tespuiten.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.