Opel Tigra: Auto slaat af bij aanremmen op moment van koppeling indrukken.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Mijn Tigra heeft een probleem. Blok bleek na aankoop niet goed dus heb een sloper gekocht met goed blok. Dag voor blok wisselen begon hij opeens af te slaan bij afremmen voor stoplicht. Toeren zakken en hij slaat dan gewoon af. Kan hem wel meteen daarna weer starten en verder remmen. Alle vacuüm zijn vervangen. Heeft iemand een idee ?


Ferry

Tigra 1.6 16v Ferry

Geplaatst door Tigra 1.6 16v Ferry (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tigra 1.6 16v Ferry (0), 14 jaar geleden

Na het wisselen van het blok is het euvel gebleven...

berendonck (0) PRO, 14 jaar geleden

Laat de auto eens uitlezen het probleem zit dus waarschijnlijk in de bedrading cq computer of brandstof voorzienig of uitlaatsysteem.

Gr. Harry

Tigra 1.6 16v Ferry (0), 14 jaar geleden

Daar zit het punt motor managment lampje brand niet dus de computer slaat niks op zegt opel... Vonden ze zonde van mijn geld maar misschien moet ik dan toch maar eens laten uitlezen...

berendonck (0) PRO, 14 jaar geleden

Uitlezen kan toch altijd, ik had gister een zafira met een storing en het lampje was uit maar de storing was wel uit te lezen.

Gr. Harry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.