Opel Corsa: auto valt uit tijdens het rijden

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 I,44kw

Hallo,

Mijn auto valt uit tijdens het rijden. Dit probleem was er al toen wij de auto kochtte. Mijn vriend heeft toen de bouchies vervangen en de brandstof filter. hij heeft de accu nog nagemeten en daar was ook alles mee in orde. De dynamo is ook nog goed. Hij heeft alle stekkers nagekeken en schoongemaakt. Daarna hebben wij er 20 km mee gereden over de snelweg en deed hij het gewoon. toen wij de volgende dag 15 min gingen rijden viel die uit terwijl wij de koppeling indrukte en startte hij niet meer.
Ik heb hem daarna naar de garage gebracht daar hebben ze hem 3 uur laten lopen en gebeurde er niks, hij viel niet uit niks!
Toen zijn we er weer mee gaan rijden. en viel hij weer uit naar 15 min.
Toen zijn wij naar een andere automonteur gegaan en hij heeft alles na gekeken en een paar stekkers vervangen. Hij zei tegen ons als hij nog steeds uitvalt dan is het de computer. Ik ben daarna gewoon iedere dag 15 min met de auto gaan rijden en hij deed het gewoon maar als ik bijv in die 15 min hem vaker start dan valt die eerder uit.Ik heb zelf het gevoel hoe meer ik de koppeling gebruik hoe vaker hij uitvalt. Maar dat is gewoon mijn gevoel.Als ik gewoon de volgende dag met hem wil rijden doet die het weer.
Ik hoop dat jullie een oplossing voor dit probleem hebben. Anders verkoop ik de auto. Want zo heb ik nooit zekerheid. Ik ben nog niet bij de opel garage geweest want ik weet niet of ze hem kunnen uitlasseren en hoeveel dat gaat kostte want wil niet meer veel geld er in steken.

Groetjes Judith

judith

Geplaatst door judith (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

yukishiro (0), 13 jaar geleden

misschien de lucht/massa meter? even laten controleren..klein dingetje groot probleem..suc6

Willem12089 (0) PRO, 13 jaar geleden

Meestal toerental sensor in de ontstekingsvoet..

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.