Opel Corsa: Dashboard / Achterruitrij verlichting

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Beste autoliefhebbers,

Mijn vriendin heeft een Opel Corsa B.

We zijn al een tijdje bezig met het probleem van de dashboard verlichting. Deze doet het soms wel, maar vaker niet. Wij hebben inmiddels de lampen
en de zekeringen al nagekeken en deze blijken geen problemen te hebben. Iemand een ideetje hoe ik de dashboard verlichting weer volledig in werking kan krijgen?

Tevens hebben we met deze auto het probleem dat de achterruitrij-lichten van de auto het permanent niet doet. De achterruit-rij lichten zijn inmiddels vervangen door nieuwe lampjes, maar deze gaan ook niet branden. Hiervan zijn alle zekeringen ook al nagekeken in de zekeringskastje. Iemand hier een idee van om deze weer aan de praat te krijgen?

Met vriendelijke groet,

Stefan

Stefan11122

Geplaatst door Stefan11122 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

proximuss (0), 13 jaar geleden

Je dashboard verlichting lijkt het erop dat er ergens een kabelbreuk zit. Het besre is om even in de elektrische tekeningen moet kijken. Weet niet of je die hebt? Voor je acheruitrij verlichting kun je kijken of die schakelaar nog werkt, die schakelaar zit gemonteerd op de versnellingsbak. Deze schakelaars gaan wel eens is kapot.
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.