Opel 0: autogordels

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,7

Wanneer je de voorgordels wilt inklikken dan zit er een geel plakje in de weg. De oorzaak van het uitzitten van dit plakje is dat de auto vroeger een ongeval heeft gehad. Mijn vraag is nu moet je de voorgordels volledig vernieuwen of kan je alleen het hechtingssysteem vervangen of kan je met een computer deze oorzaak uitschakelen

drareg

Geplaatst door drareg (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

als dit ontstaan is door een ongeval en ze geactiveerd zijn geweest dan moeten ze vervangen worden.

groetjes jan.

Opeltje (0) PRO, 17 jaar geleden

dwz..de gordel houders en de spanners (is 1 geheel) moeten vervangen worden. waarschijnlijk brand het airbag lampje ook en dan zou mogelijk de airbag computer ook nog vervangen moeten worden voor een correcte werking..

drareg (0), 17 jaar geleden

Inderdaad het lampje van de airbag brandt ook. Bedankt voor de reacties van jan T en opeltje

drareg (0), 17 jaar geleden

Kan je de gordels ook vervangen door gewone niet automatische gordels b.v. aan de bijzitterszijde waar geen airbag aanwezig is. Heeft iemand een idee van de kostprijs van zo'n cartouchr?

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

dat kan wel maar is niet wijs omdat ten koste gaat van je veiligheid bij een aanrijding en je lampje blijft branden ; ik adviseer om gewoon de zelfde terug temonteren zodat de veiligheids voorziening op het niveau blijft waarmee hij geleverd werdt.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel 0 of stel zelf een nieuwe vraag.