Opel Sintra: automaat

Bouwjaar: 1997

De automaat van mijn sintra 3.0 liter gooit zichzelf soms in het noodprogramma en als ik het contact dan uit zet en opnieuw start is het verdwenen. Het gebeurt vooral als het koud weer is hoe warmer het weer is des te beter hij schakelt. Ik heb hem uit laten lezen maar er waren aan de bak geen fout codes en ook niet in het geheugen de olie van de bak is in de afgelopen 2 jaar ook al 2 keer ververst. Ik heb ook al naar een filter gezocht maar dat kan ik niet vinden en aan de onderkant van de bak zit ook geen deksel.

wie kan raad geven.

herman4526

Geplaatst door herman4526 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Sintra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

SintraV6driver (0), 18 jaar geleden

Ik heb dit ook wel eens bij mijn Sintra. Is een bekend probleem, zoals ik gelezen heb op een forum over de Chevrolet Venture (http://www.automotiveforums.com/vbulleti.... Dat is dezelfde auto. Volgens mij vindt een of andere sensor dat de olie van de automatische versnelling te dik is. Gebeurt dus vooral als het (heel) koud is. Niks aan doen. Gewoon opnieuw starten en verder rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Sintra of stel zelf een nieuwe vraag.