Opel Overig 1995: Automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 1995

Vorig jaar naar Spanje met de caravan (1400 kg) erachter. Plankgas bergop in de derde vernelling. Toen heeft de bak verschillende keren teruggeschakeld naar de tweede. Daarna doet zich het volgende voor: bij rustig rijden geen problemen, maar bij wat meer gas geven duurt het schakelen te lang. Vooral merkbaar bij terugschakelen van 3 naar 2 (bv als je uit een bocht komt), de motor giert dan even om vervolgens met een schok in de versnelling te gaan. Wat kan er aan de hand zijn?

Joske5974

Geplaatst door Joske5974 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

je kunt proberen om eerst olie te verversen en de zeef te vervangen.als je dat doet kun je ook de remband af laten stellen(dit kun je beter niet allemaal zelf doen beter maar door de dealer).dan proberen of het goed is zoniet is waarschijnlijk de automaat bak defect. laat er anders is een monteur mee rijden kijken wat zijn bevinding is dat is makkelijker diagnose stellen dan via de pc. vr gr basje

Joske5974 (0), 20 jaar geleden

Ok Basje. In ieder geval bedankt voor de snelle reactie,
Jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.