Opel Astra: Autoradio

Bouwjaar: 1995

In deze astra zit een apart scherm met daarop de tijd, temperatuur en de datum enzo, als ik de radio aan zet dan komt daar ook te staan welke zender je luistert en dergelijke. Maar het probleem is dus dat ik een nieuwe autoradio (met cd/mp3-speler) wil gaan kopen, maar dan moet dat schermpje dus wel blijven werken. Iemand een idee welke merken/types die functie wel ondersteunen ?

MaartenK

Geplaatst door MaartenK (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

de kenwood...


heeft daar een speciale tussen adapter voor in de handel! ( deze staan afgebeeld in de folder van kenwood )

even naar een kenwood dealer!


paul,

MaartenK (0), 18 jaar geleden

Ik heb nu de folder van Kenwood gehaald, maar als ik het goed begrijp zouden dus alle kenwood-autoradios met dat schermpje kunnen werken ?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

als dit in de folder zo! vermeld staat.. klopt het.

paul,

MaartenK (0), 18 jaar geleden

Er staat in de folder wel een aparte met daarin 'hardwired adaptor' en daar staat Opel Astra wel bij, maar er staat niet specifiek bij voor welke autoradio dat dat is. En echt wijzer wordt je ook niet van de website, in de folder staat eigenlijk bijn hetzelfde.

MaartenK (0), 18 jaar geleden

En hoe verwijder ik mijn oude autoradio ?? (Philips sc102 of iets dergelijks) Mij lijkt het vier kleine inbusschoefjes er uit draaien en dan de punten er achter indrukken, maar dat lukt dus niet..

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja inderdaad, in de gaatjes een spijker doen of iets dergelijks, maar de radio's kunnen behoorlijk klemmen.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.