Opel Admiral 1975: benzinelucht

Bouwjaar: 1975

hallo,
als ik tijdens het rijden een raam openzet gaat de auto van binnen behoorlijk naar benzine stinken.dit is alleen tijdens het rijden,als de auto stil staat stationeer te draaien is er niks aan de hand.alle benzine leidingen zijn al gecontroleerd,en alle rubberen slangen zijn vervangen.ook de slangen van de tankbeluchting zijn gecontroleerd,ik denk echter dat hier het probleem wel te zoeken is ,tijdens het rijden met open raam ontstaat er in de passagierruimte natuurlijk een onderdruk waardoor eventueele benzinedampen naarbinnen gezogen worden.wie heeft een tip

jo 15476

Geplaatst door jo 15476 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Admiral? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is het geen uitlaatgas wat je ruikt door een slecht kofferbakrubber kan er uitlaatgas naar binnen komen wanneer je met de ramen open rijd.
Sluit de tankdop wel goed af ruik eens daar in de buurt of je een sterke benzinelucht ruikt door de zuiging kun je dat ook binnen ruiken met de ramen open.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Admiral of stel zelf een nieuwe vraag.