Opel Corsa: Bij stationair veel geluid in de auto..bij toeren maken....

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 d

Hallo iedereen, ik ben nieuw op dit mooie en informatieve forum en zou graag hulp krijgen met het oplossen van enkele problemen die ik momenteel ondervind met mijn opel corsa b 1.5 diesel uit 96.

1e problem: het is natuurlijk een oud beestje en een diesel dus dan verwacht je ook wel een rumoerige motor maar deze is als ik weg rijd niet eens zo erg luid alleen als ik stil sta maakt hij erg veel lawaai ook in de auto niet te missen ... wat kan de oorzaak zijn van dit ongemak?

2e: speling in mn schakelpook... tevens gaat hij meestal moeilijk in zn 1 ... verder rijd hij wel goed ..wat kan ik er aan doen?

CarAddict

Geplaatst door CarAddict (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

kan zijn dat je kappotte motorsteunen hebt,en speling uit je pook halen door te kijken waar de speling zit en dit onderdeel vernieuwen, zit meestal in het koppelingetje bovenop je versnellingsbak.

kleijn (0), 12 jaar geleden

heb je al naar je uitlaat gekeken

CarAddict (0), 12 jaar geleden

dank voor de reacties, ik zal de steunen even laten checkken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.