Opel Astra G 1.7Dti Station: Binnenverlichting

Bouwjaar: 1999

Als "verlichtingsfreak" heb ik de volgende, wellicht vreemde vraag..

Als ik de auto open met de AB, gaat alleen de binnenverlichting vóórin branden, en zodra ik één van de deuren open, gaat de rest van de binnenverlichting branden, m.u.v. de in de hemelbekleding van de kofferbak (stationwagon).. Nu zou ik graag willen dat, als ik de auto open met de ab, alle lampen (voorin, achterin én kofferbak) aangaan.. Is dit technisch gezien makkelijk aan te sluiten, of komt het erop neer dat ik alle draden met elkaar moet gaan verbinden?

Het is een vreemde vraag, maar met alle technische kennis die hier rondgaat, geloof ik wel dat ik hierop een vruchtbaar antwoord krijg..

Alvast bedankt!

DannyVerhoeven

Geplaatst door DannyVerhoeven (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

de grijze draad op de binnenverlichting lampjes achterin aansluiten op de grijze draad voorin lost je probleem op.

DannyVerhoeven (0), 20 jaar geleden

Beste Opeltje.. Dit werkt inderdaad.. Alleen, als dit aangesloten is, gaat de binnenverlichting (voor en achterin) helemaal niet meer uit.. Er blijft dan spanning op de grijze draad staan, deuren open of dicht of op slot, binnenverlichtingschakelaar in- of uitgetrokken.. Dus werkt het maar voor de helft.. Weet jij hoe dit opgelost kan worden?

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

vreemd....dit klopt niet...zo heb ik het in mijn vectra wel gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.