Opel Astra: Binnenverlichting blijft branden

Bouwjaar: 2006

Bij deze Astra H blijft de binnenverlichting branden, knop kun je indrukken wat je wil (ja ik heb ook de lichtschakelaar al gecontroleerd of deze niet op binnenlicht stond.) de leeslampjes die er naast zitten werken wel gewoon geen foutcodes, alle deuren herkent hij als dicht. Zekeringen, relais nagelopen, programmering nagelopen.
Lampunit losgehaald en gecontroleerd 1 van die pennen wil nog weleens afbreken en dan maakt hij contact via een andere weg maar dit is ook goed.
Iemand dit probleem al een gehad?

downforthecause

Geplaatst door downforthecause (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

opc8275 (0) PRO, 16 jaar geleden

meestal is het inderdaad de binnenverlichting maar ja dat heb je al gecontroleerd
misschien toch eens proberen met een andere binnenverlichting

downforthecause (0) PRO, 16 jaar geleden

Helaas ook al geprobeerd, zodra ik de zekering erin doe in de REC dan gaat de binnenverlichting branden, dacht ook nog aan het contactslot maar dat werkt ook zoals het hoort...
Ik vermoed dat of de bekabeling ergens niet meer goed is (OF ) dat hij via een andere weg hem aanstuurd, de binnenverlichting achter blijft ook branden trouwens.

COX (0) PRO, 16 jaar geleden

Je kunt de bekabeling en zo wel eens nazien maar ik denk dat het probleem in de REC zit, het is niet de eerste keer dat een REC dit probleem veroorzaakt.
Misschien eens de REC van een andere astra gebruiken om zeker te zijn.

fernandogo (0), 16 jaar geleden

vraag maar bij de dealer hier in sapnje zijn wagens teruggeroepen want de binnen verlichting bleef branden en ze monteerden een andere unit.\
iets met de schakelaar

VectraSport (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb voor dit probleem al bij 2 auto's een REC vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.