Opel Vectra: bonkerij in het voor onder

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 dti

Hier een vraag ,over bonkerij in het vooronder. Vandaag heb ik de beide triangels vervangen en er moesten nieuwe fusee-kogels op i.v.m speling maar dacht dat het geluid daar ook weg kwam maar nu blijkt dat het nog steeds gebeurt wie o wie weet daar de oplossing voor of weet wat het probleem daarvan is bijvoorbaat dank.

Kleinejohn1

Geplaatst door Kleinejohn1 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (335) PRO, 11 jaar geleden

Homokineet koppeling? Motorsteun?

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

John ; Veel draaipunten kunnen een rammel veroorzaken. Met name de onderdelen waar een wisselende spanning op staat . In jouw geval de verbindingstangen van de stabilisatorstang en van de draaipunten van de stang zelf.
Stuurhuis draaipunten komen ook in aanmerking maar komen minder vaak voor maar het is mogelijk . Een hulp kan kleine stuurbewegingen maaken en de ander voelt waar de speling zit . Succes.

Kleinejohn1 (0), 11 jaar geleden

[quote=Punt]John ; Veel draaipunten kunnen een rammel veroorzaken. Met name de onderdelen waar een wisselende spanning op staat . In jouw geval de verbindingstangen van de stabilisatorstang en van de draaipunten van de stang zelf.
Stuurhuis draaipunten komen ook in aanmerking maar komen minder vaak voor maar het is mogelijk . Een hulp kan kleine stuurbewegingen maaken en de ander voelt waar de speling zit . Succes.[/quote]
probleem gevonden na dat ik de boel voor allemaal vervangen heb bleef er nog een tik aanwezig nu blijkt dus dat mijn spiraal veer voor kapot is dus die klapt al heen en weer op de schotel dus maar even vervangen dan he.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.