Opel Vectra: repareren of ander blok

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: X20XEV

Mijn vectra heeft een lekkende koppaking en een nokkenaspositiesensor storing, nu sta ik voor een keuze waar ik eigenlijk niet goed van weet welke ik moet kiezen en hoop dat jullie mijn kunnen helpen.

het laten repareren van de koppakking, incl. waterpomp en distributieriem (volgens de garage ook de termostaat) en de nokkenassensor. geschatte materiaal kosten incl. vlakken kop € xx

of voor € 750,00 een gereviseerd blok kopen.

patricia01

Geplaatst door patricia01 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 11 jaar geleden

Een revisieblok kost altijd meer dan 750,- euro. Dus ik neem aan dat je gewoon een andere, gebruikte motor bedoeld. En dan moet ie er ook nog in. Ook dat kost geld. Alleen de onderdelen kosten al meer.............
Ik zou m'n eigen motor in dit geval gewoon netjes laten repareren door een vakman. Weet je ( normaliter )zeker dat het weer goed is en dat je er voorlopig geen omkijken meer naar hebt, wat dat betreft. Dat moet je met een andere motor ook nog maar afwachten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.