Opel Omega: bougiekabels en bougie's vervangen, zweefzekering

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5 v6

Autofanaten, ik heb een probleem hopelijk kunnen jullie mij hierbij helpen. ik heb de bougiekabels en de bougies vervangen van mijn omi, sinds ik dit gedaan heb werkt mijn lpg installatie niet meer omdat de zweefzekering er direct uitspringt wanneer ik de knop van de lpg installatie omzet. het gaat overigens om een necam installatie. ik heb gekeken voor zover mogelijk als er achter de motor boven de dis onsteking een kabel is dat bloot ligt oid, maar heb tot nu toe niet kunnen ontdekken, wat te doen?! alvast bedankt!

assendelver

Geplaatst door assendelver (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

niet toevallig ergens een kabel geraakt??

waardoor deze sluiting maakt, zal een uitzoek klus worden dus.

Willem

assendelver (0), 14 jaar geleden

hoi willem, ja dat dacht ik ook, voor zover ik kan zien zijn alle kabels geisoleerd die achter het motorblok lopen, ik zal nog eens proberen te kijken. want op benzine rijden word ik niet vrolijker van!

assendelver (0), 14 jaar geleden

kan het ook een slechte massa zijn van het draadje?

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

dan zou de zekering niet doorklappen lijkt mij.

maar je kan het proberen.

willem

assendelver (0), 14 jaar geleden

lag net weer over de motor op de parkeerplaats, ik zou het echt niet weten, ik ga nog een keer in de avond kijken met een zaklamp misschien dat ik dan iets meer zie, baal als een stekker!!!

ronny530 (0), 14 jaar geleden

Hoi ik ken de motor niet maar op google een afbeelding gezocht, mogelijk is er met monteren van de afdekkappen een draad tussen geklemd en veroorzaakt een sluiting. Wel wat werk maar de boel loshalen is een optie.

Succes Ronald.

assendelver (0), 14 jaar geleden

hoi ronny, je bedoeld de doppen op de disonsteking? ik zal het nog een x loshalen en kijken of alles vrijloopt, wie weet! bedankt voor het meedenken.

assendelver (0), 14 jaar geleden

ok, heb kabels losgehaald alles ligt nu echt vrij zeg maar, 2 kabeltjes ingetaped die bloot lagen maar wel gewoon heel zijn, zekering blijft heel. maarr........zodra de motor op lpg moet overschakelen dan valt de motor uit. lpg werkt dus niet. iemand nog een tip dat ik kan proberen voordat ik naar de specialist ga?!

ronny530 (0), 14 jaar geleden

hoi ik begrijp dat de sluiting er nu niet meer is. Ik ben bang dat het lpg stuurapparaat door de sluiting defect is geraakt.

assendelver (0), 14 jaar geleden

klinkt erg duur.........dan maar naar de lpg specialist. hou mijn hart vast! bedankt tot zover!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.