Opel Zafira: brandstof pomp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1995

probleem met brandstof pomp, na inlaat spruit stuk gedemonteerd en alle roet aanslag verwijderd van spruit stuk nieuwe pakkingen egr nieuw lmm nieuw alle slangen ver nieuwd ontlucht bij brandstof filter huis komt er geen diesel uit de brandstof pomp wie weet er raad kan niet rijden met de auto.

frans287

Geplaatst door frans287 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

frans287 (0), 14 jaar geleden

Is t ook mogelijk de auto voort te slepen of gaat er iets stuk aan de brandstof pomp.

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Je hebt zeer waarschijnlijk de overloopslangetjes los getrokken en toch ook vernieuwd? De brandstof is nu terug gezakt. Zet wat luchtdruk op de tank en trek bij cil.4 het slangetje los en zet het terug als de vloeistof er uit spuit en houdt een tangetje gereed. Maar het kan ook nog zij dat er nu zoveel kool tussen de kleppen zit dat je een compressie loze motor hebt. Rustig aantrekken in een hogere (3) versnelling . Ik heb ze ook wel eens gedaan (ontkolen ) inlaat eraf kwast in het EGR gat en met een flessenrager de inlaatkanalen uitmesten. Startmotoren hebben het eeuwig leven niet dus bij die zaken even trekken . Groot succes. Groetjes

frans287 (0), 14 jaar geleden

punt bedankt ik ga dat proberen dat voort slepen
maar ken dat geen kwaad dan voor de brandstof pomp.

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Nee dat kan geen kwaad anders zou ik het niet zeggen . ik weet niet hoe lang je de startmotor hebt misbruikt maar deze manier gaat sneller .Het is alleen belangrijk dat de pomp gevuld is. Groetjes

frans287 (0), 14 jaar geleden

Hallo punt ik heb t geprobeerd geen respons hij slaat wel aan de motor houd in na 1500 toeren gaat hij weer uit de motor alles nagekeken geen lekkage's de brandstof pomp is gevuld.

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Frans wat was de rede om dat spruitstuk er af te halen. Was het startprobleem er al of heb jij dat er in gebouwd. We kunnen de pomp gelijk wel afkeuren maar zolang hij nog brandstof geeft zoeken we het in luchtlekkage in de brandstofaanvoer. Je kunt daarbij de rubber leiding voor het filter losnemen en er bv. een fietspomp op zetten. Je moet de druk niet overdrijven, het filter kan barsten.. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.