Opel Astra: brandstofpomp

Bouwjaar: 1999

Ik heb een opel astra 2liter dtl van september 99.Ik heb laats 2 keer gehad dat hij na het starten moeilijk ging lopen en daarna afsloeg,en daarna na veel doorstarten weer ging draaien.Dit is daarna een maand of 2 goed gegaan,tot vorige week.Ik reed smiddags dus van mijn werk weer naar huis,maakte snelheid en toen ik ongeveer bij de 120 was,viel de motor uit en het gele lampje van motorelectronika ging branden en daarop vervolgens olie en accu.Gelukkig kon ik zo de parkeerplaats op rollen.Daar nog geprobeert nog te starten.sloeg niet aan.Anwb erbij,die heeft startspray gebruikt.motor nam het niet over.toen op de tank getikt daarna computer aangesloten,en astra gaf geen foutcode aan.Toen naar de brandstof pomp,inspuitleiding beetje los gedraaid en weer starten.Volgens man van Anwb gaf hij wel goeie hoeveelheid,maar niet de juiste druk.dus zodoende zou je zeggen dat de brandstofpomp kapot is.Auto afgesleept en garage heeft vanmiddag gebeld,en zei dat de pomp overleden is.Wie kan mij hier meer over vertellen?Een pomp van een autovan 99,met nog geen 130000km op de teller gaat toch niet kapot zou je zeggen.Ikzelf denk dat het iets electrisch is.Wat kost een 2de hands of en gereviseerde pomp ongeveer?

opel-of-slopel?

Geplaatst door opel-of-slopel? (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

pompen gaan wel degelijk vaker kapot (lees de opel topics maar door). ik heb laatst bij dealer navraag gedaan en die pompen kosten iets van 1700 euro (ruil) maar informeer ook eens bij een bosch-dieselservice bij je in de buurt en anders diesel-buchli in harderwijk.

stefan11106 (0), 18 jaar geleden

beste sjonnie

probeer het hier eens

revisiebedrijf in Visé bij Luik
(Belgie) à 795 euro +btw...

opel-of-slopel? (0), 18 jaar geleden

Zit een splinternieuwe pomp op,En rijdt weer als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.