Opel CORSA-C: Brom geluid als ik rijdend koppeling intrap

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z12XE, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Beste mensen,

Ik heb vorige week een Opel Corsa 1.2 uit 2000 gekocht en voor zover ik wist was er niets aan de hand. Sinds 2 dagen heb ik het probleem dat wanneer ik optrek en vervolgens de koppeling indruk dat de toeren iets meer omhoog schieten (max 2 kleine streepjes op de dash) en dan maakt hij een bromgeluid. Dit geluid hoor ik binnen in het interieur en vanuit de motorkop (denk ik). Ik ben vandaag even langs een monteur gereden en die heeft stilstaand de koppeling even getest en geprobeerd het geluid te horen maar deze kwam niet. Hij zei dat de koppeling zelf in orde is maar het baart me toch zorgen. Dit hoor je alleen als je rijd. Het geluid hoor je verder helemaal niet, ook niet stationair. Zou dit iets ergs kunnen zijn? Kan ik nog rijden? Ik heb geprobeerd te googlen maar de klachten die mensen omschrijven komen niet volledig overeen met wat mijn auto vertoont maar ik zie heel veel over een druklager. Hoop dat iemand me kan helpen! Alvast bedankt in ieder geval en geniet van de warme dagen!

Hoopdathetnietduuris

Geplaatst door Hoopdathetnietduuris (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.