Opel Omega: bumper

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste lezers,
Gisteren lette ik even niet op en heb een deuk in mijn achterbumper veroorzaakt. Nu vraag ik me af of een bumper uit delen bestaat en ik dus alleen het deel dat beschadigd kan vervangen.
Ik probeer een foto te sturen. Kan iemand mij helpen, waarvoor dank.

Mvgr

VW Golf VII

Geplaatst door VW Golf VII (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (2115) PRO, 12 jaar geleden

Bumper is van kunstof toch? als je een beetje handig bent kun je de bumper met een fohn/verfstripper warm maken (niet te) en druk je deuk er zo uit een beetje masseren hier en daar en he presto deuk weg en lak onbeschadigd.

VW Golf VII (0), 12 jaar geleden

Hallo Kaleido 1,
Bumper is inderdaad van kunststof maar ongelakt zwart. Dus geen lak op de plek waar de deuk zit. Ik denk wel dat ik handig genoeg ben om de klus te klaren die jij hebt aangedragen.
Heel erg bedankt voor de snelle reactie en voor mij goedkope oplossing. Als de klus geklaard is zal ik dat nog wel even laten weten op het forum.

Groetjes

VW Golf VII (0), 12 jaar geleden

Hallo Kaleido 1, het is gelukt hoor. De bumper heb ik met een verfstripper verwarmd en glad gestreken met een houtenlat. Bumper weer als nieuw!
Bedankt.
Mvgr

kaleido 1 (2115) PRO, 12 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.
Mooi dat het gelukt is scheelt een nieuwe bumper.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.