Opel Cabrio: cabriokap

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Ben in het bezit van Opel Astra-g-cabrio van juni 2002. Heb een "probleem" met mijn kap. De vorige eigenaar heeft het voorste gedeelte van de kap vervangen maar hier is waarschijnlijk geen specialist bij aanwezig geweest. Conclusie de kap zit niet mooi strak en de voorste (onder) beugel is niet helemaal in de vorm zoals hij zou moeten zijn. Mechanisch werkt hij prima en het doek is verder prima. Alleen het zicht is niet mooi plus dat er bij de vervanging niet het mooie materiaal is gebruikt. Weliswaar niet zichtbaar als de kap open of dicht is.
Wie weer een "vertrouwd" adres waar ik de kap eens kan laten nakijken en welke wellicht met een aantal kleine aanpassingen er voor kan zorgen dat de kap weer in zijn oude glorie komt. Heb geïnformeerd naar een nieuwe kap maar onder de 1.700 a 1.800 euro is er geen te vinden.

t.nutters

Geplaatst door t.nutters (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Santa (0), 15 jaar geleden

Probeer het hier eens:

http://www.cabriocare.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.