Opel Overig 1999: centrale deurvergrendeling kapoet

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,
Mijn centrale deurvergendeling is kapot gegaan. De alarmlichten functioneren nog wel maar alle motoren van de sloten reageren niet meer op afstandbediening of sleutel (in slot)
Hoe weet ik of het aan bv de hoofdmotor ligt of aan de besturing en waar kan ik deze besturing vinden?

bvd

auto-junk

auto-junk

Geplaatst door auto-junk , lid sinds 18 jaar geleden

3 Reacties

Opeltje PRO, 18 jaar geleden

besturing zit rechts voor in de a stijl.

auto-junk, 18 jaar geleden

okee ik ben bij de besturing aangekomen....

Mooi kastje, twee stekkers! Een met 8 draadjes, die volgens mij voor de aansturing van de knipperlichten zijn(?) (wanneer ik deze los trek hoor ik relais schakelen maar de knipperlichten doen het niet meer als ik op mijn afstandbediening druk). Verder nog een stekker met 7 draadjes waarvan er 1 draadje direct naar het chassis gaat. Kan ik nu hiervan een draadje (welke?) pakken om deze door te meten of spanning op te zetten, om erachter te komen of de hoofdaandrijving van het deurslot aan de bestuurderskant nog heel is?

bvd

basje PRO, 18 jaar geleden

dat is bij de bijrijder aan de rechterkant bij de voeten dat is dat is dus de a stijl (b stijl is waar de gordel zit en c stijl de achterste stijl van de auto)weer wat geleerd. basje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.