Opel Overig 1999: centrale deurvergrendeling kapoet

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,
Mijn centrale deurvergendeling is kapot gegaan. De alarmlichten functioneren nog wel maar alle motoren van de sloten reageren niet meer op afstandbediening of sleutel (in slot)
Hoe weet ik of het aan bv de hoofdmotor ligt of aan de besturing en waar kan ik deze besturing vinden?

bvd

auto-junk

auto-junk

Geplaatst door auto-junk (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

besturing zit rechts voor in de a stijl.

auto-junk (0), 20 jaar geleden

okee ik ben bij de besturing aangekomen....

Mooi kastje, twee stekkers! Een met 8 draadjes, die volgens mij voor de aansturing van de knipperlichten zijn(?) (wanneer ik deze los trek hoor ik relais schakelen maar de knipperlichten doen het niet meer als ik op mijn afstandbediening druk). Verder nog een stekker met 7 draadjes waarvan er 1 draadje direct naar het chassis gaat. Kan ik nu hiervan een draadje (welke?) pakken om deze door te meten of spanning op te zetten, om erachter te komen of de hoofdaandrijving van het deurslot aan de bestuurderskant nog heel is?

bvd

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

dat is bij de bijrijder aan de rechterkant bij de voeten dat is dat is dus de a stijl (b stijl is waar de gordel zit en c stijl de achterste stijl van de auto)weer wat geleerd. basje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.