Opel Overig 1996: carterontluchting

Bouwjaar: 1996

wie ka mij vertellen waar de carterontluchting zit

degraaf

Geplaatst door degraaf , lid sinds 18 jaar geleden

3 Reacties

Opeltje PRO, 18 jaar geleden

wat voor wagen heb je?

degraaf, 18 jaar geleden

het is een opel omega 2.5 v6 station van 1996
Het eerste probleem was koelvloeistof lekkage dat was de warmtewisselaar onder in dat was een grote klus toen ik hem terugkreeg een dag erna begon hij in een keer olie te lekken .
heeft mijn kameraad na gekeken olie zender vervangen .nog steeds olielekkage het werd steeds meer want hij had de kleppendeksel paking er uit geknald . deze weer laten maken . olie bij gevuld motor laten lopen . haal ik de dop van de olievulslang er af bouwt hij druk op , dus we denken dat er een slang ergens tussen zit of de carterontluchting verstopt zit , mischien weet jij wat meer of heb je een tekening waar de carterontluichting zit
alvast bedankt bennie de graaf

Opeltje PRO, 18 jaar geleden

ik heb er geen tekening van...maar hij zit op een onmogelijke plaats...achter tegen de cilinderkoppen loopt de slang...deze komt uit op het plastic middendeel bovenop het inlaat spruitstuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.