Opel astra: centrale vergendeling

Bouwjaar: 1994

Ik heb een Opel Astra station turbo diesel uit 1994, met een Isuzu blok. Heeft electrische ramen, spiegels, centrale vergrendeling . Sinds kort zitten al mijn portieren potdicht, behalve die aan de bestuurders kant. Ik heb al geprobeerd

1) de zekering eruit te halen
2) de stroom van de accu te halen
3) de relais bij de a-stijl (?) onder het handschoenenvakje eruit te halen

en dit alles helpt helemaal niets. Alles blijft dicht zitten. Ik wil alleen maar de portieren weer open krijgen. Wie weet hier iets op? Help.

arpad

Geplaatst door arpad (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

auto op contact zetten en een flinke klap op het kastje van de cv in de rechter a stijl geven. dan gooit de crashsensor als je geluk hebt de deuren open.

arpad (0), 19 jaar geleden

Dag Opeltje, bedankt voor de snelle reactie. Jammer genoeg weet ik niet precies wat een cv kastje is, dus ik heb maar hier en daar meppen uitgedeeld, zonder succes. Waar precies zit dat ding? En hoe hard moet je slaan? En is er echt geen andere manier om de vergrendeling uit te schakelen?
Groet, Arpad

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

dit kastje zit rechts achter het plastic paneel tussen voordeur en achterzijde voeten ruimte. daarachter vind je isolatie materiaal. dat moet opzij gebracht worden daarachter zie je het kastje zitten. geschroeft met 2 schroefjes in de stijl waar de voordeur an hangt. er staat kikkert op meen ik.

arpad (0), 19 jaar geleden

Geweldig, werkte perfect. De vergrendeling werkte ook onmiddelijk weer goed, maar ik heb de zekering er maar uit gehaald, vertrouw het ding niet meer.
Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.