Opel Zafira: Centrale vergrendeling heeft het begeven

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

De linker achterdeur heeft al een tijdje niet meegedaan met het centrale vergrendelingssysteem. Deze bleef dus onafgesloten. Na een paar keer snel open/dicht/open/dicht/open/dicht geknipt te hebben met de sleutel werkte het hele systeem niet meer. Ook op de vergrendelknop op het dashboard reageert hij niet. Wat wel vreemd is, is dat de achterklep wel open en dicht gaat op de sleutelknoppen, maar hiervan is niets te horen, geen klik of motortje etc. De auto is vandaag bij de garage geweest maar die konden me tot nu toe niet helpen. Iemand hier een idee wat er kapot kan zijn?

MHen

Geplaatst door MHen (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1755) PRO, 4 jaar geleden

Waarom konden die je niet verder helpen ? gee kennis tijd onderdelen , zekeringen allemaal heel ?
Opnieuw inleren is een optie , ontregeld door vaak open dicht achter elkaar.

MHen (0), 4 jaar geleden

Ze konden het niet vinden, hebben m met de computer doorgemeten maar geen vreemde dingen kunnen vinden. Ik heb ook niets hoeven betalen, wel erg netjes.

Hans4040 (330) PRO, 4 jaar geleden

De fout zit waarschijnlijk in het herhaaldelijk open/dicht/open/dicht/open/dicht.....
Het systeem is in de war.
Opnieuw inleren zal de oplossing zijn.

MHen (0), 4 jaar geleden

Het probleem is verholpen. Werd door een deskundige uitgelezen en was meteen verholpen. Het hele computersysteem van de auto bleek een zooitje en ook heeft hij nog diverse andere mankementen gevonden (verkeerde lambdasonde vervangen, airco vloeistof op, distributieriem niet goed afgesteld...), de laatste mankementen heb ik te danken aan de knulligheid van de autohandel waar ik m kocht).

Hans4040 (330) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.